RING OSS -

Tjänstebil Stockholm

RING OSS -

Elbil

Hyr din elbil i Stockholm av oss

Kontakta oss - den här sidan om elbil och tjänstebil i Stockholm är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi har märkt att det är en allt större efterfråga hos oss på elbilar i Stockholm. Allt fler kunder blir miljömedvetna och önskar därför hyra en elbil i Stockholm. Det är inte så underligt, med tanke på det stigande priset på bensin, och framför allt med tanke på att våra kunder inte vill bidra till mer avgaser med sin hyrbil. Därför har vi en bred bilpark med hyrbilar som också är elbilar i Stockholm. Välkommen att höra av dig till oss, och fråga då gärna om hur du kan hyra din elbil av oss.

Varför hyra elbil i Stockholm?

En elbil passar både för kortare resor i Stockholm, och du kan gott och väl resa med en elbil även utanför Stockholm. Det installeras allt fler laddsstolpar ute i landet. Det ser svenska staten till, som önskar att allt fler reser med elbil i stället för bil som drivs med fossila energikällor, det vill säga, med bensin eller diesel.

Skulle du vara osäker på om du vill skaffa dig en elbil – är ett förslag – att du kan prova på att köra  en sådan då du hyr din elbil i Stockholm av oss. Då kan du hyra den under valfri period för att kunna testa om en elbil passar in i din vardag. När du sedan märker hur bekvämt det är att köra din elbil i Stockholm, och att du sänker kostnaderna för drivmedel till bilen, är det sedan fritt fram att antingen fortsätta hyra din elbil av oss för en längre period – eller köpa en egen.

Vi är din flexibla uthyrare

Vill du det, så ordnar vi så att bilen står startklar utanför din bostad när du behöver den. Vi gör helt enkelt allt för att göra din resa med din elhyrbil i Stockholm så smidig den bara kan bli. Av oss får du full service på din hyrda elbil. Då ser vi till så att den fungerar som den ska, byter däck på den och förvarar sommar- och vinterdäck på våra däckhotell som vi har på olika ställen, när du inte behöver köra med dem. Som sagt, så sköter vi om din elbil när du behöver få service på den.