RING OSS -

Tjänstebil Stockholm

RING OSS -

Om oss

Vi hyr ut din tjänstebil i Stockholm

Varför ska du då välja oss som din uthyrare av tjänstebil, poolbil, elbil, skåpbil eller minibuss i Stockholm? Vi som arbetar på Hyrbilar i Karlstad utmärker oss nämligen på flera viktiga sätt.

Här är några av dem, som gör oss till din bästa uthyrningsfirma i Stockholm:

  • Vi har arbetat med hyrbilar i Karlstad ända sedan 2003, och har hela 17 år av erfarenheter
  • som gör oss till en säker uthyrare av tjänstebilar i Stockholm.
  • Vi har ända sedan starten arbetat för att kunna erbjuda flexibla och kundorienterade lösningar av olika slags hyrbilar och vänder oss,
  • Vi hyr ut både till företagare – för tjänstebilar – och till privatpersoner som behöver en hyrbil för kortare eller längre period.

Bäst uthyrare av tjänstebil i Stockholm

  1. Vi är flexibla när det kommer till alla våra hyrbilar i Stockholm. Du bestämmer hur lång tid som du vill hyra din tjänstebil i Stockholm, och vilken slags bil som du vill hyra.
  2. Våra hyrbilar håller alla en hög kvalitet och är mycket säkra i trafiken. De flesta hyrbilar som vi hyr ut är Volvo. Detta just därför att vi tycker att kvalitet och säkerhet är våra prioriteringar när vi väljer vilka bilar vi hyr ut i Stockholm. Vi anser att Volvo är de bästa bilarna när det kommer just till dessa egenskaper.
  3. Vi ger full service på alla våra hyrbilar. På så sätt slipper våra kunder fundera på service, verkstäder, däckbyten och annat som rör din tjänstebil. Däremot kan du behöva tvätta den då och då.
  4. Vi hyr ut våra bilar utan bindningstid. Detta ingår för att vi ska kunna vara din flexibla uthyrare i Stockholm. Hos oss kan du bestämma för hur lång – eller kort tid – som du önskar hyra din bil. Detta gynnar alla; både företagare och privatpersoner som vill hyra sin bil från oss.
  5. Vi har många nöjda kunder och det beror på att vi prioriterar våra kundrelationer och anser att det är viktigt att du blir nöjd med vår service och bemötande.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Ta kontakt och fråga om offert så att du får chansen att se varför vi är bästa alternativet som uthyrare av din tjänstebil i Stockholm!