Tjänstebil Stockholm

RING OSS - 08-420 028 06

Tjänstebil

Hyr din tjänstebil i Stockholm av oss

Att hyra din tjänstebil i Stockholm av oss är inte svårt. Det är hur enkelt som helst. Det första som du kan göra är att ta kontakt med oss och ställa alla dina frågor om våra tjänstebilar i Stockholm som vi har till ditt förfogande.

Här är några av alla de slags uthyrningsbilar som vi har:

  • Tjänstebil med olika lång uthyrningstid, med alla fördelar och inga nackdelar.
  • Poolbil för dig som enbart behöver din bil i Stockholm då och då.
  • Bil för leasing, om det är så att du vill leasa din bil och vill veta att du kan behålla den för många år framåt.
  • Privat uthyrning av bilar. De är till för alla som vill ut och resa under semestrar och lov. Du kan hyra så länge som du själv önskar det.
  • Minibuss som passar stora barnfamiljer eller sällskap på upp till 9 personer. Du som kör den behöver inte ha busskörkort, vanligt körkort fungerar hur bra som helst.
  • Skåpbil, för dig som är företagare, eller privatperson. En skåpbil i Stockholm rymmer minst 10-15 kvadratmeter så att du kan frakta och transportera möbler, verktyg, material och lådor
  • Elbil för dig som är miljömedveten och inte vill bidra till mer avgaser i naturen. Dessa elbilar blir alltmer populära och vi hyr ut Renault som vår elbil. 

Nöjda kunder som hyr tjänstebil i Stockholm

Redan nu har vi många nöjda kunder som hyr sin tjänstebil i Stockholm av oss. Det som våra kunder är mest nöjda med, när de hyr sin tjänstebil av oss, är att vi erbjuder kundanpassade lösningar och har ett bra personligt bemötande. Varje kund är lika viktig för oss, oavsett om du hyr för längre eller kortare period, om du vill hyra din bil privat, eller som företagare. Och skulle det vara så att du behöver det, kan du alltså leasa din bil av oss – för så lång tid som du önskar.

Full service på alla våra hyrbilar

En annan viktig faktor är att vi ger full service på alla våra bilar. Det innebär att du som hyr din tjänstebil av oss, aldrig behöver oroa dig över om något går sönder, bilen slits ut, däcken ska bytas, motoroljan måste bytas eller liknande.

På samma sätt är det med den elbil som du hyr av oss. Vi ger full service på alla våra uthyrningsbilar. När det är dags att byta däck för sommaren och vintern, har vi eget däckhotell. Det innebär att du kan komma med din tjänstebil i Stockholm till oss. Vi byter till rätt däck. Du slipper oroa dig över vilka däck som du ska byta till och vilken bilverkstad som du ska anlita. Med oss som din uthyrare, är du trygg och slipper oro för din bil.

Enklare än så kan det knappast bli att hyra din tjänstebil i Stockholm. Ta kontakt med odd för kostnadsfri offert på din tjänstebil i Stockholm.

Hyrbilar i Karlstad


Våxnäsgatan 150
653 43 Karlstad

08-420 028 06

[javascript protected email address]

556638-3724


Tjänstebil

Elbil

Privat hyrbil


logo-image

Om Oss

Högklassig uthyrning av tjänstebil, elbil och privatbil

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Hyrbilar i Karlstad

Org nr: 556638-3724
Våxnäsgatan 150
653 43 Karlstad
Tel: 08-420 028 06

Hitta hit